GLASBEWASSING BREDA

Glasbewassing wordt door ons gecertificeerde personeel uitgevoerd.

Uw glaswerk wordt natuurlijk met oog voor detail schoon en streeploos opgeleverd. Maar we nemen bij glasbewassing Breda ook het kozijnwerk mee; ook op onzichtbare plaatsen. Bovendien stellen wij u op de hoogte van de staat van onderhoud van kozijnen en schilderwerk. Wij komen immers op plaatsen waar u doorgaans geen of onvoldoende zicht op hebt.

Glasbewassing Breda door Avital

Avital werkt met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal zoals osmosewater. Osmosewater kent zeer veel toepassingen.

Osmose water is speciaal gefilterd water, waardoor alle zouten, mineralen en kalk uit het water zijn gefilterd en er voor 99% puur water overblijft. Hiermee gebruiken wij niet alleen het zuiverste water voor glasbewassing, maar zo heeft het water ook een vuil afneembare functie. Zodra het osmose water op het raam wordt aangebracht begint de vuil afneembare functie direct te werken; het osmose water trekt als het ware het vuil uit het glas.

Na de glasbewassing met een zachte borstel wordt het raam nagespoeld om zo het laatste vuil weg te nemen, het raam zal schoon en streeploos opdrogen.

Voorbeelden glasbewassing

Glasbewassing in Breda en omstreken

Heeft u veel of hoge ramen die zo nu en dan een wasbeurt verdienen? Geef deze klus dan uit handen! Avital staat u graag tot dienst om uw glazen en kozijnen schoon achter te laten. Wij zijn actief in Breda en omstreken (Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Galder, Rijsbergen, Etten-Leur). Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via (0)76 51 52 225.

Ook zichtbaarschoner?
Vraag vrijblijvend een offerte aan