Glasbewassing

Schone ramen zijn belangrijk voor uw bedrijf, niets is storender dan vieze ramen. Bovendien laat schoon glas meer licht door. Het zorgt voor een frisse uitstraling aan zowel de binnenkant als de buitenkant van het pand. Dit creëert u door het inzetten van professionele glasbewassing Breda. Met schone ramen haalt u de buitenomgeving naar binnen en creëert u een stimulerende omgeving voor uw medewerkers en klanten.

Avital is expert op het gebied van glasbewassing, tot op iedere hoogte.

LADDER

Tot 9,5 meter hoogte maken we gebruik van een ladder en wordt alles zorgvuldig met de hand gewassen.

HOOGWERKER

Boven de 10 meter zetten we een hoogwerker in.

OSMOSE

Lukt dit niet, dan maken we gebruik van telescopische glasbewassing met gedemineraliseerd water (osmose). Doordat er geen zouten meer in dit water zitten, geeft het een streeploos resultaat.

BINNEN

Naast het glas aan de buitenkant van het pand wassen we ook het glas in het pand. Hierdoor heeft het hele pand een frisse, schone uitstraling. 

U kiest zelf met welke frequentie u de beglazing wilt laten wassen. Uiteraard geldt des te frequenter het onderhoud, des te goedkoper het per keer wordt.

Dof en beschadigd glas? Glasetsing

Wanneer glas niet goed onderhouden wordt kan dit blijvende schade veroorzaken. Door slecht onderhoud kan uw glas door vervuiling verweren. Dit noemen we ook wel ‘etsen’. Dit is vaak niet meer weg te wassen of weg te poetsen. Hierdoor oogt het glas dof en vertoont kleine kringen aan het oppervlak. Dit kunt u voorkomen door het glas goed te onderhouden en te wassen. Heeft u bij uw pand last van glas-etsing? Geen probleem! Avital kan uw glas weer kraakhelder en als nieuw maken. Onze ervaren specialisten gebruiken daarvoor gerenommeerde technieken en professionele middelen.